ایجاد دبیرخانه دائمی همایش در تهران

دبیرخانه دائمی همایش بینالمللی «نظام بین‌الملل، تحولات منطقه‌ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران» در تهران تشکیل گردید.

چهارمین همایش نظام بین‌الملل +فیلم

کلیپ نهایی چهارمین همایش «نظام بینالملل، تحولات منطقه و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران» منتشر گردید.

جزئیات برگزاری همایش + تصاویر

چهارمین همایش بین‌المللی نظام بین‌الملل، تحولات منطقه و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران 28-29 آبان ماه 1397 در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید.

اطلاعیه دریافت گواهی همایش

جزئیات دریافت گواهی مقالات برای پژوهشگران اعلام شد

21 آذر 1397

سخنران ویژه افتتاحیه

حضور دکتر عراقچی در افتتاحیه همایش

28 آبان 1397

اعلام نتایج نهایی داوری مقالات

نتایج نهایی داوری مقالات اعلام شد

27 آبان 1397

توضیحی درباره فهرست مقالات پذیرفته شده

تنها چکیده‌هایی که نیاز به اصلاحات نداشته‌اند در فهرست مقالات پذیرفته شده قابل مشاهده هستند.

09 آبان 1397

تنظیم مقالات براساس شیوه نامه

مقالات ارسالی باید طبق شیوه نامه نگارش اصل مقالات تنظیم شوند.

07 آبان 1397

امکان دریافت اصل مقالات

امکان ارسال اصل مقالات در سایت فراهم است.

06 آبان 1397

پایان فرصت ارسال چکیده مقالات

فرصت ارسال چکیده مقالات به اتمام رسید

03 آبان 1397

گفتگوی ویژه خبری با دبیر همایش

چهارمین همایش بین‌المللی نظام بین‌الملل، تحولات منطقه‌ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران ۲۸ و ۲۹ آبان ماه در مرکز همایش‌های دانشگاه علامه طباطبائی تهران برگزار می‌شود.

01 آبان 1397

استقبال بی‌سابقه پژوهشگران از همایش

حجم چکیده‌های دریافتی برای چهارمین دوره همایش «نظام بین‌الملل، تحولات منطقه ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران» به بیش از 400 عدد رسید.

01 آبان 1397

بزرگترین همایش روابط بین‌الملل در ایران

همایش «نظام بین‌الملل، تحولات منطقه‌ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران» به عنوان بزرگترین همایش روابط بین‌الملل در ایران شناخته شد.

29 مهر 1397

اعلام هزینه‌های همایش

هزینه های حضور در چهارمین همایش بین‌المللی «نظام بین‌الملل، تحولات منطقه‌ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران» اعلام شد.

22 مهر 1397

پیشنهاد ویژه

17 مهر 1397

اطلاعیه مهم همایش

به اطلاع پژوهشگران و علاقه مندان محترم می رساند چکیده مقالات تنها از طریق سایت همایش ارسال گردد.

01 مهر 1397

محل برگزاری همایش

چهارمین همایش بین‌المللی «نظام بین‌الملل، تحولات منطقه‌ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران» در 28 و 29 آبانماه سال جاری برگزار می شود. محل دقیق همایش به شرح زیر است:

راه اندازی کانال تلگرامی همایش

پژوهشگران گرامی می توانند جهت اطلاع و دریافت آخرین اخبار همایش از طریق کانال تلگرام با ما در ارتباط باشند.

مقالات انتشار یافته همایش دوره قبل در isc + لینک

مجموعه مقالاتی که در دوره قبل همایش بین المللی نظام بین الملل، تحولات منطقه ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام منتشر شده است.

آغاز فرایند دریافت مقالات

دریافت مقالات چهارمین دوره همایش بین‌المللی «نظام بین‌الملل، تحولات منطقه‌ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران» آغاز شد.